Bilevent

För den som är intresserad av bilar så finns det ett flertal bilevent att besöka varje år, både i Sverige men också ute i Europa. Bileventen anordnas vanligtvis under årets varma månader och biluppvisningarna brukar oftast också kombineras med underhållning och fest. Det går även att besöka olika bilmässor runt om i världen om du är intresserad av nya bilar. Det finns också ett flertal motormuseum runt om i Sverige där du kan se veteranfordon men även samlingar med både amerikanska bilar och exklusiva sportbilar.

Bilevent i Sverige

Är du intresserad av att åka på bilträffar så finns det flera bilevent som anordnas varje år och som drar till sig tusentals besökare och bilentusiaster från hela Sverige. De mest kända bileventen är Power Big Meet, Västerås Summer Meet, Midnight Sun Meet och Kungsrallyt. Oavsett om du är intresserad av stylade bilar, amerikanska glidare, amerikanska muskelbilar, veteranbilar eller motorcyklar så finns det att hitta ett bilevent runt om i Sverige som passar dig.

Ett bilevent är en utmärkt aktivitet för hela familjen, under dagtid. Framåt kvällen anordnas ofta uppträdande av liveband, vilket får hela bilträffen att koka i en stor fest.