Styling till din transportbil

Att personifiera sin alldeles egen personbil är alltid kul och något som förekommit i många årtionden. Det finns mängder med stylingprodukter att välja bland och vilka av dessa tillbehör som är ”inne” är något som varierat över tiden. Men måste det alltid handla om styling av vanliga personbilar, d v s sedaner och kombibilar? Nej, absolut inte. Varför inte göra din transportbil extra snygg genom diverse styling? Du hittar allt det du söker hos exempelvis transportstyling.se med flera butiker. Hos Transportstyling.se kan du dessutom handla via nätet, något som är mycket smidigt samtidigt som du får en överblick över de produkter som finns till ditt just fordon.

Stort utbud av stylingprylar

Den styling som bilar kommer med i ”original” från fabriken kan tyckas vara lite feg ibland. Inte så konstigt egentligen, eftersom man har som avsikt att leverera en bil som gillas av en så bred massa som möjligt. Genom att ta ut svängarna alltför mycket som bilfabrikant riskerar man att tappa många kunder genom en för nischad bil. Uppgiften att personifiera din alldeles egen bil hamnar alltså hos dig!

Oavsett vad som nu anses följa modet inom bilstyling ska du naturligtvis alltid gå efter din egen smak först och främst. Gå gärna efter styling som du sett på andra fordon; vad skulle du själv vilja förgylla ditt transportfordon med? Här nedan ska vi ge dig några tips på vägen.

Kromad front

Vill du att ditt transportfordon ska se lite ”biffigare” ut så är frontbågar i krom att rekommendera. Frontbågarna kompletteras gärna med ett matchande frontrör och en uppsättning extraljus i mitten. För att utöka krom-looken lite extra kan du satsa på backspegelskåpor i detta blänkande material, samt snygga instegsskydd. Du kan också skaffa kromade ringar att sätta runt de främre dimljusen.

Justera höjden

Ett lågt rullande fordon ser per automatik lite mäktigare ut på vägen. Med en sänkningssats kan du åstadkomma en sänkning på mellan 50 och 100 mm. Önskar du däremot lite högre markfrigång kan du välja att göra tvärtom genom att skaffa en fjädringshöjning.

Glöm inte insidan

Självklart måste interiören i bilen få sitt för att matcha den tuffare utsidan. Varför inte köpa en snygg överdragsklädsel och textilmattor, som direkt uppgraderar både förar- och passagerarmiljön?